...een eigen visie, een eigentijds karakter!

Reacties

"Hoe hebben nabestaanden onze dienstverlening ervaren?"

Ervaringen van families kunt u verder ook lezen op onze facebookpagina.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
0316-285911 of 0314-392212

'Ik vond het geweldig' verwoordt niet voldoende! Wat een fijne en persoonlijke benadering.
Alles kan en mag en Jan heeft oog voor iedereen.
Mede door hem hebben wij op een waardige en fantastische manier afscheid kunnen nemen van onze vriend.
Miriam V.
11 augustus 2017

"Blij verrast was ik reeds na de eerste ontmoeting! Zo veel inlevingsvermogen ....zo veel tact! De warmte waarmee de heer en mevrouw Huisman ons omhuld hebben heeft ons goed gedaan...maar ook de humor vond een plaatsje in onze gesprekken!Met veel geduld ....en met raad en daad heeft de familie Huisman ons bijgestaan! Wij danken u hartelijk ....u bracht in deze moeilijke dagen steeds weer wat 'licht' bij ons!"
Margriet N.
23 juni 2017

"Niets dan lof voor de betrokkenheid van Huisman Uitvaartverzorging. Een fijne begeleiding en warme belangstelling voor de nabestaanden. Perfect, hartelijk dank!"
Jolanda van de W.
10 mei 2017

"De ervaring met Huisman Uitvaart was - na het overlijden van onze tante - fantastisch. De service van Huisman is professioneel,betrokken maar bovenal menselijk. Vooral Jan heeft ons enorm goed begeleid.We willen Jan en zijn organisatie hiervoor heel hartelijk bedanken!"
Paula B.
1 april 2017

"De uitvaart die dit team heeft verzorgd voor onze moeder, kon niet beter. Onze dank is groot voor de zeer persoonlijke wijze waarop men hier invulling aan heeft gegeven."
Hans W.
18 maart 2017

"In een emotionele en onwerkelijke tijd staan er ineens drie ontzettend betrokken en lieve mensen voor je klaar om gezamenlijk een mooi afscheid te organiseren. We kijken, ondanks het verdriet, met een heel goed gevoel terug op deze periode. Mede mogelijk gemaakt door jullie. Jan, Janny en in het bijzonder Loes enorm bedankt!"
Sjoerd B.
7 februari 2017

010feb_2017_huisman_image_and_more_

Omdat afscheid nemen meer is dan alleen een mooie uitvaart