Samen zijn, wanneer u wilt

Afscheidskamer

‘In een huiselijke sfeer kunt u zich in alle rust voorbereiden op het definitieve afscheid van uw dierbare. Dat is wat we voor ogen hebben met onze afscheidskamer; een ruimte met een warme uitstraling in een mooie, landelijke omgeving.’

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
0316-285911 of 0314-392212

Bij het melden van een overlijden bij Huisman uitvaartverzorging zullen wij u altijd de vraag stellen of u erover heeft nagedacht waar u de overledene wilt opbaren.

Huisman uitvaartverzorging beschikt over een zogenaamde 24-uurskamer, ook wel sleutelkamer genoemd. Dit houdt in dat de nabestaanden een gecertificeerde sleutel krijgen waarmee ze vrij toegang hebben tot de ruimte waar hun overleden dierbare verblijft.

De afscheidskamer is voorzien van een eethoek en een keukenblok zodat het min of meer een huiskamer lijkt. Het is toegestaan om met eigen spullen een persoonlijke sfeer in de kamer te creëren. De overledene wordt, al naar gelang u wenst, op een opbaarplateau of in de kist opgebaard. De kamer is beschikbaar voor inwoners uit Loo, Groessen, Duiven, Westervoort, Zevenaar en daarbuiten.

Uitvaartzorg vanuit passie en met gevoel