Uitvaartverzorging in Doesburg en omgeving

Wij verzorgen de begrafenis of crematie in Doesburg, ongeacht of en waar u verzekerd bent

Onze kleinschalige en onafhankelijke uitvaartonderneming is werkzaam in Doesburg en omgeving. Ons werkgebied is de Achterhoek, Liemers en omgeving Arnhem.

Indien u hierover meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen. 

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
0316-285911 of 0314-392212

Profielfoto_Jan_en_Jannie

Uitvaartverzorging in Doesburg

Wij verzorgen uitvaarten in de regio Doesburg. 

Doesburg is één van de zeven Hanzesteden aan de IJssel, centraal gelegen tussen Achterhoek, Liemers en Veluwe. De stad geniet grote bekendheid door haar prachtig gerestaureerde historische binnenstad en vestingwerken. Doesburg is zowel stad als gemeente. De inwoners, circa  11.500 in getal, zijn zowel georiënteerd op Arnhem als op Doetinchem.

Opbaren

Jannie en Jan Huisman kunnen in Doesburg voor het opbaren van overledenen gebruik maken van de aula van een collega of de Mariakapel van de H. Martinuskerk van de Willibrordusparochie. Bij beide locaties kan alleen op afspraak een bezoek aan de overledene worden gebracht.

Crematoria en begraafplaatsen

Vanuit Doesburg gaat men voor een crematieplechtigheid veelal naar crematorium Dieren. Ook gaat men wel naar het verder gelegen crematorium Slangenburg te Doetinchem. Crematorium Dieren beschikt over twee aula’s: de Veluwezaal met ongeveer tweehonderd zitplaatsen en de IJsselzaal met ruim vijftig zitplaatsen. Bij droog weer biedt crematorium Dieren de mogelijkheid tot een crematieplechtigheid in de open lucht. Hiervoor is een speciale plaats op het terrein aangelegd; de Eikenhof waar ongeveer vijftig zitplaatsen zijn.

Doesburg beschikt over de Algemene Begraafplaats die door de gemeente Doesburg wordt beheerd en de RK begraafplaats van de H. Martinuskerk .

Wij begeleiden ook uitvaarten in onder meer de regio DoetinchemDuivenDoesburg, Hummelo, Keppel, WestervoortZevenaarDidam en Arnhem.

Uitvaartzorg vanuit passie en met gevoel