Uitvaartverzorging Montferland en omgeving

Wij verzorgen de begrafenis of crematie in Didam, 's-Heerenberg , Zeddam en omgeving ongeacht of en hoe u verzekerd bent.

Onze kleinschalige en onafhankelijke uitvaartonderneming is werkzaam in Montferland en omgeving. Ons werkgebied is de Achterhoek, Liemers en omgeving Arnhem.

Indien u hierover meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
0316-285911 of 0314-392212

Profielfoto_Jan_en_Jannie

Uitvaartverzorging in Montferland
(waaronder Didam, ’s-Heerenberg, Kilder, Zeddam)

De gemeente Montferland is op 1 januari 2005 ontstaan door een gemeentelijke herindeling uit de opgeheven gemeenten Bergh en Didam. Het gemeentebestuur is gevestigd in Didam. Montferland heeft een oppervlakte van ca. 110 km² en bestaat uit 14 kernen en een aantal buurtschappen. De kernen zijn Azewijn, Beek, Braamt, Didam, 's-Heerenberg, Kilder, Lengel, Loerbeek, Loil, Nieuw-Dijk, Stokkum, Vethuizen, Wijnbergen en Zeddam.

Ook in de gemeente Montferland wordt de uitvaartverzorging door ons gedaan.

Opbaren

De gemeente Montferland kent diverse opbaarmogelijkheden. Nabij ’s-Heerenberg bevindt zich een aula. Deze maakt  deel uit  van de Emmauskerk in Lengel die sinds eind mei 2013 niet meer voor kerkelijke diensten wordt gebruikt. De aula is geschikt voor opbaringen, condoleancebezoeken en afscheid nemen.

In Didam kan Huisman uitvaartverzorging opbaringen verzorgen in afscheidshuis D’n Dunsel, gelegen aan de  Raadhuisstraat.

In de kleine kernen zijn er ook diverse mogelijkheden tot opbaren in aula’s die verbonden zijn aan de kerk.

Crematoria en begraafplaatsen

In de gemeente Montferland is men voor een crematieplechtigheid over het algemeen georiënteerd op crematorium Slangenburg aan de Nutselaer te Doetinchem. In enkele gevallen zal men naar crematorium Dieren gaan.

In de gemeente Montferland zijn er vele begraafplaatsen. Enkele daarvan (in Didam en ’s-Heerenberg) vallen onder het beheer van de gemeente, voor het overige horen ze bij de kerk. 

Wij begeleiden ook uitvaarten in onder meer de regio DoetinchemDuivenDoesburg, Hummelo, Keppel, WestervoortZevenaarDidam en Arnhem.

Uitvaartzorg vanuit passie en met gevoel