...een eigen visie, een eigentijds karakter!

Reacties

"Hoe hebben nabestaanden onze dienstverlening ervaren?"

Ervaringen van families kunt u verder ook lezen op onze facebookpagina.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
0316-285911 of 0314-392212

"Erg fijne persoonlijke benadering.
Erg meedenkend. Kortom fijne ervaring."
Carla B.

"Afgelopen week is onze moeder overleden we zijn respectvol en warm begeleid door Jan en Jannie! Ze hebben alle tijd voor je en begrip, een hele persoonlijke benadering."
Angela S.

'Ik vond het geweldig' verwoordt niet voldoende! Wat een fijne en persoonlijke benadering.
Alles kan en mag en Jan heeft oog voor iedereen.
Mede door hem hebben wij op een waardige en fantastische manier afscheid kunnen nemen van onze vriend."
Miriam V.

"Blij verrast was ik reeds na de eerste ontmoeting! Zo veel inlevingsvermogen ....zo veel tact! De warmte waarmee de heer en mevrouw Huisman ons omhuld hebben heeft ons goed gedaan...maar ook de humor vond een plaatsje in onze gesprekken!Met veel geduld ....en met raad en daad heeft de familie Huisman ons bijgestaan! Wij danken u hartelijk ....u bracht in deze moeilijke dagen steeds weer wat 'licht' bij ons!"
Margriet N.

"Niets dan lof voor de betrokkenheid van Huisman Uitvaartverzorging. Een fijne begeleiding en warme belangstelling voor de nabestaanden. Perfect, hartelijk dank!"
Jolanda van de W.

"De ervaring met Huisman Uitvaart was - na het overlijden van onze tante - fantastisch. De service van Huisman is professioneel,betrokken maar bovenal menselijk. Vooral Jan heeft ons enorm goed begeleid.We willen Jan en zijn organisatie hiervoor heel hartelijk bedanken!"
Paula B.

"De uitvaart die dit team heeft verzorgd voor onze moeder, kon niet beter. Onze dank is groot voor de zeer persoonlijke wijze waarop men hier invulling aan heeft gegeven."
Hans W.

"In een emotionele en onwerkelijke tijd staan er ineens drie ontzettend betrokken en lieve mensen voor je klaar om gezamenlijk een mooi afscheid te organiseren. We kijken, ondanks het verdriet, met een heel goed gevoel terug op deze periode. Mede mogelijk gemaakt door jullie. Jan, Janny en in het bijzonder Loes enorm bedankt!"
Sjoerd B.

Uitvaartzorg vanuit passie en met gevoel