...een eigen visie, een eigentijds karakter!

Reacties

"Hoe hebben nabestaanden onze dienstverlening ervaren?"

Ervaringen van families kunt u verder ook lezen op onze facebookpagina.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
0316-285911 of 0314-392212

"Jan en Jannie komen als vrienden in je leven op je moeilijkste momenten. Ze luisteren en concluderen, weten daarom al heel snel wat je wil, zonder energie bij je weg te nemen. Precies wat je nodig hebt op zulke momenten. Een geweldig team, neem ze in de arm!"
Marc W.

"Heb helaas voor de derde keer contact gehad met Jan en Jannie huisman. En ook deze keer na het overlijden van mijn broer enorm tevreden. Nemen alle tijd en zorgen ervoor dat elk detail besproken wordt. Ook dingen waar je zelf niet zo snel aan zult denken, je kunt je dierbare natuurlijk maar 1 keer weg brengen en dan is het fijn dat het tot in detail klopt, zonder achteraf te hoeven denken; had ik maar! Wat bovenal heel erg prettig is dat je op geen enkele manier het gevoel krijgt te maken te hebben met een commerciële dienstverlener, zij moeten er natuurlijk wat aan verdienen. Die ervaring heb ik helaas ook mogen meemaken. Tijdens de uitvaart van mijn moeder kregen we door overname van een uitvaartcentrum, te maken met grote broer D, was letterlijk een verkoopdemonstratie en veel details niet besproken, die later niet meer goed gemaakt konden worden. Hoop voorlopig geen uitvaart meer te hoeven regelen, maar mocht het onverhoopt toch nodig zijn dan kies ik zeker weer voor Jan en Jannie."
Ellie van B.

"Voortreffelijke begeleiding in alle opzichten. Bedankt"
Marga van O.

"Zeer goede ontzorging voor de nabestaande. We waren allemaal er tevreden tijdens de uitvaart van mijn vader. Jan en Jannie hebben alles geweldig geregeld."
Marcia K.

"Erg fijne persoonlijke benadering.
Erg meedenkend. Kortom fijne ervaring."
Carla B.

"Afgelopen week is onze moeder overleden we zijn respectvol en warm begeleid door Jan en Jannie! Ze hebben alle tijd voor je en begrip, een hele persoonlijke benadering."
Angela S.

'Ik vond het geweldig' verwoordt niet voldoende! Wat een fijne en persoonlijke benadering.
Alles kan en mag en Jan heeft oog voor iedereen.
Mede door hem hebben wij op een waardige en fantastische manier afscheid kunnen nemen van onze vriend."
Miriam V.

"Blij verrast was ik reeds na de eerste ontmoeting! Zo veel inlevingsvermogen ....zo veel tact! De warmte waarmee de heer en mevrouw Huisman ons omhuld hebben heeft ons goed gedaan...maar ook de humor vond een plaatsje in onze gesprekken!Met veel geduld ....en met raad en daad heeft de familie Huisman ons bijgestaan! Wij danken u hartelijk ....u bracht in deze moeilijke dagen steeds weer wat 'licht' bij ons!"
Margriet N.

"Niets dan lof voor de betrokkenheid van Huisman Uitvaartverzorging. Een fijne begeleiding en warme belangstelling voor de nabestaanden. Perfect, hartelijk dank!"
Jolanda van de W.

"De ervaring met Huisman Uitvaart was - na het overlijden van onze tante - fantastisch. De service van Huisman is professioneel,betrokken maar bovenal menselijk. Vooral Jan heeft ons enorm goed begeleid.We willen Jan en zijn organisatie hiervoor heel hartelijk bedanken!"
Paula B.

"De uitvaart die dit team heeft verzorgd voor onze moeder, kon niet beter. Onze dank is groot voor de zeer persoonlijke wijze waarop men hier invulling aan heeft gegeven."
Hans W.

"In een emotionele en onwerkelijke tijd staan er ineens drie ontzettend betrokken en lieve mensen voor je klaar om gezamenlijk een mooi afscheid te organiseren. We kijken, ondanks het verdriet, met een heel goed gevoel terug op deze periode. Mede mogelijk gemaakt door jullie. Jan, Janny en in het bijzonder Loes enorm bedankt!"
Sjoerd B.

Uitvaartzorg vanuit passie en met gevoel