Uitvaartverzorging in Zevenaar en omgeving

Wij verzorgen de begrafenis of crematie in Zevenaar, ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Onze kleinschalige en onafhankelijke uitvaartonderneming is werkzaam in onder meer Zevenaar en omgeving. Ons werkgebied is Liemers, Achterhoek en omgeving Arnhem.

Indien u hierover meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen. 

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
0316-285911 of 0314-392212

Profielfoto_Jan_en_Jannie

Uitvaartverzorging in Zevenaar en omgeving

Wij verzorgen uitvaarten in Zevenaar en omgeving. De gemeente Zevenaar bestaat uit de stad Zevenaar, de dorpen Babberich, Angerlo, Giesbeek en Lathum en de buurtschappen Oud-Zevenaar en Ooy.

Zevenaar ligt in de Liemers en grenst aan het Nationaal Landschap de Gelderse Poort en natuurreservaat de Oude Rijnstrangen.

Opbaren

Jannie en Jan Huisman kunnen in Zevenaar voor het opbaren van overledenen gebruik maken van aula  Rosorum van een collega uitvaartondernemer. Deze aula grenst aan de gemeentelijke begraafplaats Rosorum.

Door de geringe afstand is het ook mogelijk om op te baren bij Huisman uitvaartverzorging te Loo of bij collega ondernemers in Didam en Lobith. Allen beschikken over 24-uurs kamers. In een enkel geval biedt ook de kerk de mogelijkheid om op te baren. In Zevenaar is het Rijnstate ziekenhuis, locatie Zevenaar gevestigd. Overledenen van het ziekenhuis en verpleeghuis worden na overlijden overgebracht naar het  mortuarium. Alleen overleden bewoners van het verpleeghuis kunnen er worden opgebaard.

Crematoria en begraafplaatsen

Zevenaar is centraal gelegen ten opzichte van de diverse crematoria. Het is aan de mensen te kiezen voor een crematorium naar wens, te weten crematorium Slangenburg te Doetinchem, het crematorium te Dieren of crematorium Moscowa te Arnhem. Zowel crematorium Slangenburg als crematorium Dieren beschikken over een grote en kleine aula. In crematorium Slangenburg zijn dit respectievelijk de Van Baerzaal en ’t Voorhuus, in crematorium Dieren zijn dit respectievelijk de Veluwezaal en de IJsselzaal. In crematorium Moscowa is er de Lindenzaal voor crematieplechtigheden en de Berkenzaal voor begrafenisplechtigheden. Uiteraard staat het mensen vrij om te kiezen voor welk crematorium dan ook, bijvoorbeeld in Beuningen, Nijmegen of Zutphen.

In Zevenaar zijn twee gemeentelijke begraafplaatsen: Rosorum, Methen 2A in Zevenaar en begraafplaats Angerlo, Dorpsstraat Angerlo. Verder zijn er in Zevenaar nog een Rooms Katholieke en Protestantse begraafplaats. De katholieke begraafplaats is eigendom van de St. Willibrordusparochie en de Protestantse begraafplaats is eigendom van de Protestantse Gemeente te Zevenaar. Babberich, Giesbeek, Lathum en Oud-Zevenaar hebben zelf een begraafplaats.

Wij begeleiden ook uitvaarten in onder meer de regio DoetinchemDuivenDoesburg, Hummelo, Keppel, WestervoortZevenaarDidam en Arnhem.

Uitvaartzorg vanuit passie en met gevoel